Megnyitotta veszprémi irodáját a UCMS Group Hungary

ucms-group-logo-social-media-signMájusban megnyílt a UCMS Group Hungary második magyarországi irodája Veszprémben, amely egyúttal a UCMS Group tizenkettedik irodája Európában.

A veszprémi iroda mind bérszámfejtési, HR adminisztrációs és könyvelési szolgáltatásaink adminisztratív területén támogatja a UCMS Group 100 fős budapesti irodáját.

„A veszprémi nyitás célja egy hatékony munkamegosztás kialakítása a két iroda között, mely nagy mértékben hozzájárul a regionális ügyfelek kiszolgálásához a folyamat alapú adatfeldolgozást illetően„ – mondta el Kakuk Béla, a UCMS Group Hungary ügyvezetője.

A veszprémi UCMS kollégák szervezetileg teljes mértékben beolvadnak a budapesti struktúrába, tehát Ócsai Anita, Head of Accounting és Gudman Judit, Head of Payroll irányításával dolgoznak a csapatok. Ez a fajta felépítés nemrég került kialakításra a cégen belül, és szintén a folyamat alapú szolgáltatások üzleti modelljét támasztja alá.

A budapestihez hasonlóan a veszprémi csapatunkat is folyamatosan bővítjük, HR osztályunk keresi a könyvelőket és bérszámfejtőket. Célunk, hogy munkahelyeket teremtsünk a régióban és egy olyan erős csapatot hozzunk létre, amely hatékonyan tudja támogatni a budapesti operációt. Veszprémben is nagy hangsúlyt helyezünk a jövő generációjának támogatására, éppen ezért, ahogy a Budapesti Gazdasági Főiskolával, úgy már a Pannon Egyetemmel is egyre szorosabb az együttműködésünk.

Szóljon hozzá a bejegyzéshez!

Nincs hozzászólás

Vissza az oldal tetejére