A UCMS Group új weboldala nemzetközi bérszámfejtési megoldásokról

INTPAYA UCMS Group új weboldalának középpontjában a nemzetközi bérszámfejtési és HR adminisztrációs projekteket érintő problémák és megoldások állnak: internationalpayroll.ucmsgroup.com. (Az oldal angol nyelven érhető el.)
Célunk, hogy a nemzetközi bérszámfejtési projektek kihívásait az ügyfelek szemszögéből vizsgáljuk meg szakmai, de mégis barátságos módon. Ezt hivatott szolgálni az új honlapunk.

„Bízunk benne, hogy a dedikált weboldal közelebb hoz minket azokhoz a vállalatokhoz, akik nemzetközi bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtó céget keresnek. A weboldalon keresztül – ami Ügyfeleink és tárgyaló partnereink visszajelzésein alapul – bepillantást kaphat a bérszámfejtési, HR adminisztrációs és ezekkel összegüggő adózási kérdések európai centralizációs és sztenderdizációs folyamataiba. Tulajdonképpen Ügyfeleink látásmódját ötvöztük saját eljárásainkkal. Reméljük, hogy látogatóink értékelni fogják új weboldalunk letisztult és barátságos formáját.” – mondja Piotr Macieja, a UCMS Group értékesítési és marketing igazgatója.

Az oldalon számos hasznos szakmai tartalmat, esettanulmányt talál, érdemes lehet ezeket megtekinteni.

Szóljon hozzá a bejegyzéshez!

Nincs hozzászólás

Vissza az oldal tetejére